Укр

Рус

Ресторани морепродуктів Київ

Акції та знижки

Варіанти обслуговування

Способи оплати

Час роботи

Станція метро

Показати більше

Середній чек

Бізнес-ланч

Кухня

Показати більше

Особливості закладу

Показати більше

Спеціалізоване меню

Тип закладу

Показати більше
Мама Фокача & Папа Чача

Мама Фокача & Папа Чача

вулиця Хорива, 1/2, Київ, 04071

Контрактова площа

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-22:00

+38 050 278 ...
Сакура

Сакура

вулиця Південна, 1, Вишневе, Київська область, 08132

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-20:00

+38 099 650 ...
Сушія

Сушія

проспект Леся Курбаса, 19а, Київ, 02000

Житомирська

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-21:00

+38 067 473 ...
Євразія

Євразія

проспект Червоної Калини, 44а, Київ, 02222

Чернігівська

Відчинено  /  Сьогодні: 09:00-23:00

+38 066 873 ...
SpicyNoSpicy

SpicyNoSpicy

вулиця Велика Васильківська, 114, Київ, 03150

Печерська

Зачинено  /  Сьогодні: 12:00-22:00

+38 044 333 ...
Menya Musashi

Menya Musashi

проспект Миколи Бажана, 1е, Київ, 02000

Осокорки

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-22:00

+38 067 995 ...
Сушія

Сушія

проспект Академіка Палладіна, 16/39, Київ, 02000

Академмістечко

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-21:00

+38 067 554 ...
Sushi Story

Sushi Story

вулиця Вадима Гетьмана, 4, Київ, 02000

Шулявська

Відчинено  /  Сьогодні: 09:00-22:00

+38 050 170 ...
Mushlya

Mushlya

Оболонський проспект, 26, Київ, 02000

Мінська

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-22:00

+38 097 747 ...
Egersund Seafood

Egersund Seafood

проспект Петра Григоренка, 32д, Київ, 02000

Позняки

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-21:00

+38 067 219 ...
HoGo

HoGo

вулиця Березнева, 12, Київ, 02000

Лівобережна

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-22:00

+38 063 230 ...
Capuleti

Capuleti

вулиця Євгена Коновальця, 36в, Київ, 01133

Печерська

Відчинено  /  Сьогодні: 09:00-22:00

+38 050 337 ...
Sushi Story

Sushi Story

вулиця Анни Ахматової, 3, Київ, 02000

Харківська

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-22:30

+38 050 170 ...
Sushi Story

Sushi Story

Чоколівський бульвар, 31, Київ, 03087

Політехнічний інститут

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-22:30

+38 050 170 ...
Сушія

Сушія

вулиця Олександри Екстер, 11, Київ, 02138

Чернігівська

Зачинено  /  Сьогодні: 11:00-21:00

+38 067 129 ...
Євразія

Євразія

вулиця Михайла Драгоманова, 40г, Київ, 02000

Позняки

Відчинено  /  Сьогодні: 09:00-22:00

+38 066 037 ...
Novella

Novella

вулиця Верхній Вал, 10, Київ, 04071

Контрактова площа

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-22:00

+38 096 866 ...
ЯПІКО

ЯПІКО

Берестейський проспект, 45, Київ, 03057

Шулявська

Відчинено  /  Сьогодні: 09:00-22:00

+38 066 620 ...
TSUPOSH

TSUPOSH

Берковецька, 6д, Київ, 04128

Академмістечко

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-22:00

+38 063 157 ...
TSUPOSH

TSUPOSH

проспект Романа Шухевича, 2т, Київ, 02222

Лівобережна

Відчинено  /  Сьогодні: 10:00-22:00

+38 067 138 ...

Акції

Кулінарна карта Києва останніми роками помітно змінилася: у ній упевнено посідають місце страви з морепродуктів. Те, що колись вважалося екзотичним, сьогодні – частина столичної кулінарної повсякденності.

Говорити про корисні властивості морепродуктів і риби можна годинами. Будь-який дієтолог підтвердить, що в них міститься багато білків і різних поживних речовин. Як і інші види страв, ресторани з морепродуктами Київ інтегрував у свою культуру з європейським стилем, але з українською гостинністю.

Заклади столиці дають змогу зануритися у світову кухню. Вибір локацій вражає, тож кожен відвідувач відшукає те, що до вподоби – від затишних рибних барів, до люксових місць. Усі вони дбають про клієнтів, пропонуючи швидке обслуговування, красиві інтер'єри, смачну їжу. Якщо раніше устриці, восьминоги або якісь види риби були чимось рідкісним і позамежним, то, щоб з'їсти їх сьогодні, ви витратите небагато часу на дорогу.

Рибні ресторани Києва: свіжість і якість

Контроль – один з основних аспектів, який лежить в основі філософії будь-якого закладу, що поважає себе. У співпраці з перевіреними постачальниками забезпечується постійний "рибний запас". У деяких місцях можна навіть побачити власні системи акваріумів – гості самі вибирають "продукти" практично за столиком.

Персонал ретельно стежить за температурою і зберіганням, дотримується стандартів. Можна бути впевненим: кожна приготована страва буде смачною та безпечною. Без тіні сумнівів – Київ може пишатися тим, що є такі ресторани морепродуктів.

Дещо з кухні

Екзотика є скрізь, але в деяких меню трапляються більш звичні нам види риб, таких як судак, короп або щука. Але подають їх не так, як раніше. Наприклад, із судака роблять тартар, а щука йде у вигляді севіче з травами або цитрусами – дивує поєднання простих інгредієнтів і трендів, це смачно, цікаво і по-новому. Варто відзначити присутність більш екзотичних частувань, таких як:

  • Іспанська юшка.
  • Камбала тюрбо.
  • Гедзе зі щукою.
  • Марлін гриль.
  • Соте з крила ската.
  • Сарган.

Така багатогранна кухня розширює кулінарний кругозір гостей і демонструє сміливість кухарів, вони не бояться експериментів, тим паче що вони такі вдалі. Цікавий факт: поєднання знайомого смаку з несподіваною подачею часто викликає відгук відвідувача. Хоч Київ розташований не біля моря, тут уміло працюють із вищеназваними інгредієнтами.

Рибні ресторани, в які хочеться повернутися

Столиця налічує понад тридцять спеціалізованих закладів з акцентом на дари моря. Вони пропонують різноманітні частування, від усталених рецептів до авторських інтерпретацій, натхненними азіатськими (і не тільки) країнами. Локації рівномірно розподілені в місті, доступ до кожного зручний для жителів районів. Найбільш популярні гастрономічні заклади зосереджені таким чином:

  • У центрі міста – Хрещатик, Велика Васильківська, Майдан Незалежності.
  • Поділ – Ярославська вулиця та Сагайдачного.
  • Печерський – Антоновича та Набережне шосе.
  • Дарницький – Ревуцького та Дніпровська набережна.

Їхня доступність зумовлена наявністю станцій метро та основними транспортними гілками. Залишається тільки визначитися з графіком роботи локацій! Вибираєте виходячи з бюджету? Знайти морський ресторан Київ пропонує на будь-який смак – від барів до вишуканих місць з авторськими меню. Середній чек варіюється виходячи з рівня майданчика:

  • Демократичні частування з морепродуктів обійдуться від трьохсот гривень.
  • У середньому сегменті чек становить близько чотирьохсот.
  • Для преміум-класу, де є авторські меню і дегустація, цінник починається від однієї тисячі.

Що робить ресторан незабутнім? Звичайно ж сервіс! Заходячи в морський ресторан у Києві відчуваєш, що тобі раді. Приємна атмосфера, привітний персонал, правильний підхід – це не формальність, а продумана послуга, вона створює емоційну прив'язку. Це не магазинне обслуговування, адже тут підкажуть, вгадають смак гостей.

Ніхто не любить час очікування. Заклади прагнуть чіткої організації – від замовлення до подачі. Терпіти не доведеться, обід з'являється швидко, а авторські страви готують без метушні. Гнучке меню укупі із замовленнями онлайн перетворює вечерю на задоволення, ціна комфорту не менша за смак! Будь-який рибний бар зацікавлений, щоб до нього повернулися гості. Меню постійно оновлюється, додаються сезонні страви. Постійні клієнти мають свої бонуси, запрошення та знижки.

Авторська кухня

Як йшлося вище, це напрямок, який поєднує традиційне приготування з трендовими техніками. На відміну від класичної рецептури, авторські варіанти пропонують незвичайні поєднання з оригінальною презентацією. Форель, лосось, мідії або устриці нікого не здивують, якщо приготовані за канонами. Інша справа скумбрія, оселедець або дорадо, а також цікаві інтерпретації суші або ролів. Вигідно вирізняє увага до локальних інгредієнтів та їхньої сезонності, які отримані з водойм України.

Інтер'єри

Щоб підкреслити рівень, морські ресторани мають свій стиль. Це може бути відповідна тематика у вигляді рибальських снастей, морських канатів, моделей кораблів та іншого. Цей підхід створює свою атмосферу – особливо в пабах. Часто використовуються природні матеріали, наприклад, каміння, бавовна, дерево.

Популярні ресторани розташовані також на березі Дніпра або поблизу – гостям забезпечена панорама на річку і місто. У теплі сезони заклади з терасами мають найбільший приплив відвідувачів – огляд на мости Києва або красивий захід сонця дає змогу насолоджуватися не тільки смачною вечерею.

Окремо відзначимо грамотне освітлення. Часто це імітація сонячного світла або, в рідкісних випадках, живе полум'я – світильники і свічки. Усе для того, щоб трапеза була неспішною. Аксіомою є меблі. Нерідко вони лаконічні, з дерева. На них немає зайвої химерності – морський дух підкреслюють плетені елементи. Музичний супровід не тисне на гостя.

Але не всі заклади дотримуються цих тонкощів. Багато хто має сучасний мінімалістичний дизайн, де робиться акцент на простір і чистоту. Тематика моря може розкриватися в інших моментах – арт-об'єктах, посуді, акваріумах. Такі місця добре підходять і для побачень, і для ділових зустрічей.

Як підсумок – не потрібно летіти до океану, щоб поїсти свіжі морепродукти. Столиця України пропонує високу якість тут і зараз.