SOHOPARK — це лісова казка. Улітку — пташиний спів і шелест кленів. Узимку — сяйво снігу й заспокійлива тиша... Солом’янський парк — найліпші «декорації», які міг для себе вибрати цей ресторан. Тепер тут, серед клумб, що рожевіють гортензіями, і каланхое в горщиках, кожний може відпочити душею й тілом, насолоджуючись безліччю страв. Стейками й шашликами з мангалу, піцами з дров’яної печі, устрицями й червоною ікрою... Розкіш і блаженство!
SOHOPARK, оточений морем відтінків зеленого, недарма називають місцем сили. Це заклад, що «заряджає» всіх — від тих, хто влаштував собі тихий сімейний вечір (у вихідні тут працює няня), до тих, хто довірив ресторану весілля. «Заряджає» солодкістю тунця, пікантністю супу том’ям, солоністю курки під пармезаном та іншими творами шеф-кухаря. (Його, до речі, часто можна побачити на відкритій кухні.)
Багато шедеврів SOHOPARK «товаришують» із вином. Наприклад, італійське червоне, вишнево-мигдалеве на смак, ідеально пасує до тушкованих телячих щічок. Французьке біле, з нотами аґрусу й чорної смородини,— до тартару з лосося. Німецьке рожеве, що має малиновий посмак,— до груш, запечених у ванільному кремі... Утім, різноманіття вин — це лише початок барної карти. Гість може вибрати і грейпфрутовий фреш, і пінаколаду, і пиво (з алкоголем і без) чи лимончело... Усе, чого забажає душа, натхненна красою столичної природи!