«Сушія» — це щедрість Японії. Японії, яка значно більша за суші. У її меню страви з рибою (від соте до супу місо) сусідять зі стравами з м’ясом чи тофу. Солодкувата курка теріякі поєднується із солонуватим хіяші. Автентичні рисові чипси, локшина удон і том`ям уживаються з авторськими креветковими ролами — святом азійського шиїтаке та європейського чедеру… Чим іще балує гостей «Сушія»? На це запитання залюбки відповідає ресторан на зупинці «Вулиця Олександри Екстер».
Бездоганність далекосхідних смаків неможлива без довершених продуктів. Тож меню «Сушії» — це географічна мозаїка. Так, лосося в Київ привозять із Норвегії, особливо крохмалистий рис прибуває зі США, крем-сир доставляють із Латвії, соєвим соусом ділиться сама Японія... Інгредієнти з майже всіх куточків світу! Саме завдяки ним «Сушія» поєднує традиції з нинішнім днем так, що гурмани «голосують» за мережу знову й знову.