«Сушія» — це щедрість Японії. Японії, яка значно більша за суші. У її меню страви з рибою (від соте до супу місо) сусідять зі стравами з м’ясом чи тофу. Солодкувата курка теріякі поєднується із солонуватими водоростями хіяші. Автентичні локшина удон і рисові чипси уживаються з авторськими ролами — гармонією креветок, азійських «печериць» шиїтаке та європейського сиру чедер… Чим іще тут балують гостей? На це запитання залюбки відповість сімейний ресторан у ЖК Park Avenue VIP.
Страви закладу — географічна мозаїка. Так, лосося в Київ привозять із Норвегії, особливо крохмалистий рис прибуває зі США, крем-сир доставляють із Латвії, соєвим соусом ділиться сама Японія... Завдяки цим інгредієнтам і роли «Філадельфія» (їх тут понад 30 видів), і закуски панко, і салати з морепродуктами давно перетворили «Сушію» на легенду. Легенду, за яку знову й знову «голосують» навіть найдосвідченіші гурмани.