Опис
Naperlage — це атлантичний смак життя. Устриці за ціною креветок і самі креветки (тут кажуть: «креветулі»). Кільця кальмарів — чемпіони з хрусткості. Бургери, повні мідій... Ось як має виглядати «правильний» «морський перекус»! Ось до чого тут подають і незмінне просеко, і домашній цитрусово-імбирний лимонаді, і ще низку напоїв — від коли до лимончело. Ось чим закохав у себе столицю бар, одночасно схожий і на мегаполіс, усіяний неоновими написами, і на бамбукові хащі!.. А втім, хіба тільки цим?
Naperlage — це не тільки морепродукти з напоями. Це ще й курка в кисло-солодкому соусі, ванна з устричними мушлями та... непереборна жага до експериментів. Так, у закладі то настає зима мексиканської кухні, то стартує сезон тапас (закуски, звісно, на цільнозерновому хлібі), то з’являються святкові паска-бургери... Якось тут навіть здогадалися поєднати просеко з — увага! — солодкою ватою та перетворити корндоги на корнмоцарелу… З таким баром явно не засумуєш!
Показати більше