Capuleti — це кухня Джульєтти. Виявляється, щоб сподобатися киянам, необов’язково ставати героїнею шекспірівської трагедії,— можна просто пригостити їх піцою. (Надто коли маєш дров’яну піч.) Цікаво: чи спрацювало би це з Монтеккі?.. Обмірковувати відповідь дочка славного роду Капулеті воліє не на порожній шлунок. Її розумовій праці неабияк сприяє домашня паста, яку завжди хочеться чимось доповнити: то кроликом, то в’яленими томатами, то креветками... Іще допомагає яловича печінка по-венеціанськи (Верона якраз у цьому регіоні)... А ще?
Восьминіг по-сицилійськи, яловича тальята, суп із коренеплодів... Щодня Джульєтта замовляє безліч страв, що починають танути на язиці ще до того, як їх приготують. Якщо душа просить чогось іще, дівчина зазирає не тільки на кухню, а й у бар — а там... Матча з апельсином, обліпиховий чай, какао, а ще — коктейлі (два навіть носять імена найвідоміших у світі закоханих), домашній лікер, європейські вина... Є із чого вибрати.
Чи варто заради такого розмаїття народжуватися Капулетті? Можливо... Чи варто заради нього приходити до Capuleti в гості? Безперечно!