«Думки на смак» — ресторан сміливих фантазій. Саме тут кожна страва, особливо м’ясна чи рибна, перетворюється на цілу історію. Про те, як качка стає ще солодшою з грибами шимеджі, а суп том’ям, повний лосося й морепродуктів,— завдяки гарбузу. Про те, як по-новому «звучить» ніжне, як вершки, фуагра, якщо додати до нього червоне вино й перетворити паштет на крем-брюле. Про те, яким соковитими стають кальмари, якщо нафаршувати їх креветками... Страви-історії постійно змінюються — талант їх вигадувати вічний.
Навіть звична їжа часто стає для гостей цього двоповерхового закладу відкриттям. Так, паста тут тішить посмаком дому, тому що її не тільки ліплять у самому ресторані, а й подають з українським трюфелем. Інший приклад — стейк із тунця, неперевершено соковитий, адже просмажують його лише 1–2 хв (ступінь блю). Так риба залишається майже сирою, але набуває спокусливої скоринки... Не диво, що «Думки на смак», наче магнітом, притягують до себе киян і в будні, і у свята. (У двох окремих залах, на 20 і 35–50 осіб, регулярно відбуваються бенкети.)
Що пасує до світу гастрономічної фанатзії? Кришталеві люстри над чорно-білою плиткою, живі рослини перед вікнами аж до підлоги, стіни, десь вимощені рудою цеглою, а десь — бетоном... Крім того — барний прилавок, по той бік якого, як і на кухні, шанують і традиції, і експерименти. За ним сидять не тільки із солодким яблучним лимонадом, пряною самбукою чи гіркуватими пуером і червоним вином, а й із коктейлями. Це і негроні з віскі-савером, і дещо незвичне, авторське, наприклад суміш джину із солоною карамеллю й лимонним фрешем або ромом та кислою маракуєю...
Що більше пасує ідеям: медова солодкість, солона нотка, может, пекуча гіркота? Ресторан «Думки на смак» завжди має відповідь!