«Волконський» — це українська випічка за французькими правилами. Париж надихає Київ на найароматніші з кулінарних подвигів. Так у столиці народжуються гречані багети й дріжджові круасани, багаті на білок і клейковину. Так на вітрини потрапляють еклери із заварного тіста й цільнозерновий хліб із дикої пшениці — випічка, не знайома ні з маргарином, ні з пальмовою олією. Так з’являється на світ то пісочне печиво, зліплене вручну, то печиво вівсяне — без жодного сліду борошна, цукру та яєць... Чого тільки не має «Волконський» у ТРЦ Smart Plaza Polytech!
Інколи пекарні-кондитерські — це щось більше, ніж свіжі паляниці, і йдеться не лише про магію, яку кухарі вкладають у зефір із натурального пюре. Так, у Печерському районі на киян чекають кава, матча й страви на всі випадки життя. На сніданок (для нього тут не існує жодних часових меж) — шакшука, лосось з авокадо чи вівсяна каша. На обід — голубці, паста з беконом або домашні пельмені. На вечерю — щонайменше грецький салат... Якщо й може бути щось ліпше за пекарню, то тільки пекарня, яка завжди має чим здивувати!