PARK — це ароматні сосни, величні дуби, ніжні акації... Цілий ліс, повний містків, гойдалок і доріжок! Тут, під спів пташок і дитячий сміх (на майбутніх дорослих чекають майданчик просто неба та гральний куточок у приміщенні), особливо приємно збиратися сім’єю. На гендер-паті (для таких зустрічей годяться дерев’яні альтанки на 8–12 осіб). На дні народження (їх можна проводити, наприклад, на терасі для щонайбільше 40 людей). На гучні весілля (справді гучні: кожна бенкетна зала може вмістити по 100 гостей)... І, звісно, без жодного без приводу.
У PARK ідуть насолоджуватися не тільки природою, а й кухнею. Його кухарі — майстри на всі руки. Вони і печуть хліб (від лавашу до хачапурі), і смажать на мангалі м’ясо з рибою (навіть баранину й осетрину), і тушкують мідії у вині... Для тих, кому нікуди квапитися, ресторан завжди має пасту, наприклад із в’яленими жовтками, борщ — м’ясний і пісний чи, скажімо, качку з грушею. І навпаки: для гостей, що поспішають, тут готують насичені бургери й піци... У барі до відвідувачів прислухаються не гірше.
Для цінителів «тверезих» напоїв у PARK ллють річки заварних чаїв — від сенчі до улуну; кави — з кофеїном та без; лимонадів, наприклад огіркового... Для шанувальників вина відкорковують пляшки то із червоним сухим, то з білим напівсолодким, то з ігристим... Для прихильників іще більш міцних напоїв бережуть віскі (шотландське, ірландське й американське), ром, лимончело... Варіантів — безліч.
У столиці чимало чарівливих рослин і хороших ресторанів, але PARK, із його мозаїчним меню і сосновою свіжістю, такий один — і його варто відвідати.