«Волконський» — це українська випічка за французькими правилами. Париж надихає Київ на найароматніші з кулінарних подвигів. Так у столиці народжуються гречані багети й дріжджові круасани, багаті на білок і клейковину. Так на вітрину потрапляють еклери із заварного тіста й цільнозерновий хліб із дикої пшениці — випічка, не знайома ні з маргарином, ні з пальмовою олією. Так з’являється на світ то пісочне печиво, зліплене вручну, то печиво вівсяне — без жодного граму борошна, цукру та яєць... Чого тільки не має «Волконський» навпроти Київської фортеці (друга башта)!
Иногда пекарни-кондитерские — это что-то большее, чем свежие паляницы. Речь не только о магии, которую повара вкладывают в зефир из натурального пюре и другие нестандартные лакомства. Так, в Печерском районе киевлян ждут блюда на все случаи жизни. На завтрак (для него здесь не существует никаких временных границ) — шакшука, лосось с авокадо или овсяная каша. На обед — голубцы, паста с беконом или домашние пельмени. На ужин — как минимум греческий салат... Если и может быть что-то лучше пекарни, то только пекарня, которой всегда есть чем удивить!