«Глек» — це лабораторія успішних експериментів. Саме тут сезонні продукти перетворюються на столичні дива. Слово «столичні» тут не випадково: ресторан фокусується не просто на українських, а саме на київських стравах. Причому тут не обмежуються відомою котлетою, борщем і варениками. Тут діляться печерським сиром і буряковим хумусом, в’яленою олениною й підкопченим сомом. Тут пригощають і яловичим язиком зі сливами, і салатом із полуницею, і зразами з картоплі й бичачих хвостів, і спаржею, і равликами... Тут точно уміють дивувати.
«Глек» — це мозаїка з овочів, вирощених в радіусі 100 км. У ній — і смородиново-цибулевий конфітюр, і пюре з топінамбуру, і ферментована капуста, і мариновані груші... «Глек» — це власні пекарня й кондитерська. Тут народжуються пампушки й круасани, морозиво та, звісно, «Київський торт»... «Глек» — це колекція українських та інших вин, натуральних сидрів, власних чаїв та авторських коктейлів... «Глек» — це місце, де рідне стає вишуканим.