Vero Vero — ресторан, назва якого в перекладі українською звучала би як «Дуже-дуже». Дуже-дуже яскраві традиції Півдня Італії, дуже-дуже спокусливий моцарела-бар, дуже-дуже велика — на 170 осіб — тераса з другою кухнею… Тут на гостей чекають індичка під тонато й піца з грушею, фокача з розмарином і ризото з білими грибами, лосось із бататовим пюре та кролик — із картопляним. В окремому морському меню — три види устриць і ціла низка сирих смаків, як-от тартар зі скампій та аргентинських креветок чи тунець з апельсином і лаймом.
Vero — це ще й «істина» — і неспроста. У цьому ресторані знають: істина — у вині, а тому готові пропонувати знаючи діло чимало його сортів, здебільшого італійських. Виняток становлять хіба що ігристі напої та совіньйон, що регулярно стає центром енофестивалів.
Атмосферу Півдня Італії у Vero Vero дають змогу створити не тільки паста, пицца й дари моря. Тут також відбуваються симфонічні концерти, покази спортивних матчів і вечори німого кіно режисерів із Прекрасного краю. Тому в просторому залі чи на не менш просторій терасі, біля фонтана, ритм Києва сповільнюється, щоб кожний гість міг почуватися як на узбережжі Середземного моря.