Опис
Vino e Cucina — київська міні-версія Італії з однією з найбагатших українських енотек і власною дров’яною піччю. У ресторані зібрано постійно розширювану колекцію більш як 1 000 вин із 15 країн, але особливою гордістю є сорти, привезені з 20 італійських регіонів. Не дивно, що заклад регулярно проводить дегустації, зокрема за участі відомих на весь світ творців благородного напою: П’єра Рішара, Лодовіко Антінорі, Гаї Гаї тощо.
Серед інших ресторанів Vino e Cucina також вирізняється наявністю сирного бару, у якому можна скуштувати більш як 30 не лише італійських, але й швейцарських, англійських і нідерландських видів продукту. Деякі з них кухарі закладу варять самостійно. Крім того, тут виготовляють власну піцу й хліб, а також пасту — без використання вершків.
Показати більше