ZMIST — бар, що вбачає в кальянній культурі сакральний сенс, а тому постійно привносить щось нове в життя однодумців. Так, на сьогодні робота над поєднанням смаків тютюну та їжі й напоїв дала змогу зібрати понад 100 тис. комбінацій, зокрема з власної лінійки закладу — Signature (грог, огірковий лимонад, кавун і ожина тощо). Кухня з баром теж мають що запропонувати: тут подають переважно азійські страви, як-от падтай, рамен, роли з лососем і крабом, а також алкогольні й безалкогольні вина. На поціновувачів коктейлів і чаю же чекає розмаїття класики й авторських рішень.
Заклад встигає за всіма трендами, а тому не тільки приділяє увагу тим, хто завітав до фізичної локацій, а й «ходить у гості» сам. Кожний шанувальник кальяну може замовити тут бокс із легкою забивкою на цілу добу.
Варто сказати, що ZMIST — це цілих три київські бари з однією концепцією, але різною «зовнішністю». Так, заклад на станції «Кловська» вирізняється «димним» дизайном: чи не суцільний сірий якнайліпше занурює в атмосферу кальянної. Яскрава риса цієї точки — візуальний заклик до збереження природи: частина меблів тут — із переробленого пластику. Так, панелі, що красуються на барній стійці, колись були кухонними дошками. Показово: трубочок із загрозливого матеріалу в закладі теж не побачиш, а команда займається сортуванням, у такий спосіб вкладаючи сенс у все, що становить кальянну ZMIST.