«Хуторець на Дніпрі» — одна з безсмертних столичних легенд на березі символу України. Кулінарні традиції, сьогоднішні техніки, київське бачення й продукти з усіх куточків Батьківщини — усе це гармонічно співіснує в ресторані. Цілих сім видів сала й зліплені власноруч вареники — від класики з вишнями до польоту фантазії з ікрою форелі й окунем. Стерлядь і ягнятина з власної коптильні. Прикарпатські сири й закарпатські гриби. Борщ: червоний, зелений, а щовихідних — іще й авторський. Розмаїття — безмежне.
«Хуторець на Дніпрі» не менш відомий завдяки колекціям найрізноманітніших напоїв. Тут і львівська кава на піску, і фірмовий обліпиховий чай, і грейпфрутовий фреш, і домашній морс із журавлини. Для знавців вина — неодноразово нагороджувана енотека не тільки італійських або французьких видів, а й сортів із Закарпаття, Придніпров’я й Бессарабії. Для тих, хто вміє вживати міцне й знає міру,— найбільша в країні колекція горілки (приблизко 100 варіантів), авторський погляд на «Криваву Мері» та інші коктейлі, а також сезонні настоянки.
Для гостей, яких особливо надихають карпатська піч і офіціанти у вишиванках, у закладі є сувенірна крамниця. Текстиль із льону, керамічний посуд, хвойний і гірський мед, чайні настоянки, патріотичні книжки... «Хуторець на Дніпрі» — це не просто ресторан, у якому можна один-два рази втамувати голод і спрагу. Це — стиль життя.