GULVISA — це головний веселун Львова. Складно згадати день, коли б жодна компанія друзів (4–18 осіб), жодна сім’я (для найменших є гральна зона) не відпочивала тут душею й тілом. Тут — це в двоповерховому ресторані (нагору, до речі, ведуть кручені сходи), славному з своєї пивоварні. Так-так, заклад пригощає львів’ян крафтовим пінним — «живим», нефільтрованим, без жодного граму консервантів. Солодкий ель, трохи гірке світле й навіть кислувате зелене, тобто недозріле, пиво — от що завжди чекає в кранах ресторану. Утім, це — лише верхівка айсберга.
«Гуляти то гуляти!» — так думають гості, щойно розгортають меню. Для «мисливців» у ньому є щонайменше соковиті стейки з яловичини та ніжна-ніжна баранина, тушкована в пиві. Для «рибалок» — духмяний лосось гриль і печена форель, що тане в роті. Для тих, хто любить досліджувати світ напоїв,— усе на світі: від лавандового лимонаду й обліпихового чаю до червоного вина й імбирної настоянки. Ба більше, GULVISA має багату уяву, тож на дерев’яних столиках тут регулярно з’являються келихи з авторськими коктейлями на віскі, джині, іскристому вині...
У такому ресторані, з такими частуваннями душа співає. Тут, під світниками — кривими лініями й дерев’яним дахом, серед настінних написів англійською, кожний легко забуває про турботи. От чому заклад такий популярний серед містян — друзів і родичів, колег і коханих. От чому тут регулярно відбуваються не лише «звичайні» зустрічі, але й бенкети (до 50 осіб)...
От чому кожний у Львові — трохи «гульвіса».