«Хачапурі та Вино» — це гармонія між кавказькими традиціями й київською вигадливістю. Разом із лагманом і ташміджабі, шашликом і пахлавою тут готують чкмерулі не з курки, а з риби, а цезар пропонують їсти з люля-кебабом. Навіть хінкалі тут є незвичайні: смажені... Десять видів хачапурі, фірмові соуси та безмежне царство м’яса й вина — от що означає справжнє грузинське кафе на південь від площі з гордою назваою Чорнобаївська.
Цікаво, що в усіх закладах мережі регулярно відбуваються так звані фестивалі — місяці спеціального меню. Завдяки таким заходам гості пробують то патріотичний брускідзе: з оселедцем і буряком, то бульйон, у якому м’ясні мініхінкалі — в ролі фрикадельок, то розмаїття піде...
Хачапурі тут приносять лише на дерев’яних дошках, супи наливають у глиняний посуд, а чачу, грузинські бренді чи настоянки (алича, курага, вишня тощо) та пропонують пити з піал. Турбота про деталі — одна з візитних карток кафе. Так само, як і турбота про кожного відвідувача.