Honey — це вміння дивувати й нестримне бажання навчитися дивувати ще сильніше. Тут творчість об’єднується зі сміливістю й веде шанувальників солодкого шляхом інновацій. Тому тільки в Honey пригощають калиново-бергамотовими цукерками, айвово-терновим мармеладом і єдністю матчі й малинового морозива — моті. Тому тільки в Honey те, що виглядає як іще не розтулений каштан, виявляється поєднанням кумквату та юдзу. Тому тільки в Honey в ЦУМ, на шостому поверсі, столичні ласуни не просто ласують, а «нарощують» смаковий інтелект.
Утім, самими лише солодощами не наїсися. Тому ресторан навчився смажити судака з лисичками, пекти курку з квасолею, варити холодник на комбучі, коптити яловичину... Навіть готувати хумус, бездріжджовий хліб, пасту й песто. Навіть розробляти так звані збалансовані тарілки на всі випадки життя. Навіть колекціонувати лише натуральні вина... І навчається новому й ще новішому, щоб життя Києва було не життям, а медом.