«Сушія» — це щедрість Японії. Японії, яка значно більша за суші. У її меню страви з рибою (від соте до супу місо) сусідять зі стравами з м’ясом чи тофу. Солодкувата курка теріякі поєднується із солонуватим хіяші. Автентичні рисові чипси, локшина удон і том`ям уживаються з авторськими креветковими ролами — святом азійського шиїтаке та європейського чедеру… Чим іще балує гостей «Сушія»? На це запитання залюбки відповідає ресторан у ТРЦ Ocean Plaza.
Бездоганність далекосхідних смаків неможлива без довершених продуктів. Тож меню «Сушії» — це географічна мозаїка. Так, лосося в Київ привозять із Норвегії, особливо крохмалистий рис прибуває зі США, крем-сир доставляють із Латвії, соєвим соусом ділиться сама Японія... Інгредієнти з майже всіх куточків світу! Саме завдяки ним «Сушія» поєднує традиції з нинішнім днем так, що гурмани «голосують» за мережу знову й знову.