«Сушія» — промовистий доказ того, що Японія — це не тільки суші та роли. Крім витворів із сирих лосося й тунця, тут гостей балують і солодкуватою куркою теріякі, і солонуватими хіяші, і гострим том’ямтхале. Автентичні рисові чипси, локшина удон і місо-суп вживаються в меню з авторськими креветковими ролами з японськими шиїтаке й англійським чедером. Страви з рибою та м’ясом — зі стравами з тофу. Багатство рису — із ролами зовсім без нього… Із будь-яким запитом можна сміливо приходити в «Сушію» поруч із Південним залізничним вокзалом.
Найбільша в Україні мережа кулінарних шедеврів Країни сонця, що сходить, пропонує не лише довершеність смаків, а й бездоганність якості. Меню всіх ресторанів — географічна мозаїка. Лосося везуть із Норвегії, особливо крохмалистий рис прибуває зі США, крем-сир доставляють із Латвії, а соєвим соусом ділиться сама Японія. Інгредієнти з майже всіх куточків світу дають змогу «Сушії» поєднувати традиції з нинішнім днем так. щоб гурмани «голосували» за мережу знову й знову.