Опис
Samsara — це неспинний кругообіг усіх гастрономічних проявів життя. За «круасаном бенедикт», що бадьорить сам ранок,— обідній удон, у якому «пливуть» арахіс і креветки. За лососем теріякі, що посеред дня чекає нових зустрічей,— салат, у якому ростбіф приймає апельсиновий душ. За пробудженням — подвійний капучино чи, може, колдбрю. За «кавовим» стартом — продовження в стилі натурального лимонаду, наприклад чорничнгого. За лимонадом — фініш зі смаком ананасового фрешу чи, якщо є бажання, червоного вина, світлого рому...
Samsara — це сіть, у яку легко потрапити душі, закоханій у зелену гречку й курячий шніцель, рис карі й лляний хліб, бефстроганов і окрошку... Це коло, повне живих рослин, із якого не вирватися шанувальникам пармезану, кіноа й слабосолоного лосося. Залишається тільки прийняти неминуче й насолоджуватися ресторанними дарами, перероджуватися з кожним смаком.
Показати більше