Опис
Osteria Pantagruel — це безсмертна кулінарна пам’ятка Києва, яка навіть у ситого здатна викликати нелюдський апетит. Ресторан, що з 1995 року манить брускетами, квадручі, тортеліні й іншими шедеврами італійського генія, а з 1998-го — іще й льохом на 3 тис. винних пляшок. Колись тут пояснювали, якою насправді повинна бути домашня паста. Сьогодні — по-новому відкривають світ кісткового мозку й чорного трюфелю, бурати й радікіо, гуанчале й пармезану, в’яленої конини й оливкової олії...
Щодня Osteria Pantagruel поєднує кальмарів із креветками, запікає тюрбо з фенхелем й додає білі гриби до ризото. Безупинно ресторан наливає то склянку селерового соку або чашку фрапе, то келих коньяку або чарку лікеру. Регулярно шеф-кухар пригощає Київ спеціальним меню, що смакує то як Умбрія, то як Ломбардія, то як Тоскана, то як іще який-небудь італійський регіон. І завжди незмінним залишається одне: із їдою прибуває ще більший апетит.
Показати більше