«Пян-Се» — це гастрофітнес по-корейськи. 100 % користі, 0 % «зайвості» — чи можна сказати так про випічку? Якщо ця випічка — пиріжки пянсе (їх тут іще називають «фітнес-пиріжками»), то можна! Адже в них — лише дріжджове тісто, море капусти й цибулі, донесхочу м’яса чи тофу — і все це на пару, усе це — майже без жиру. Справжній дієтичний фастфуд!.. Навіть консул Кореї якось завітав у бар заради цієї страви. То, може, час нарешті «познайомитися» з нею?
Утім, «Пян-Се» — це не лише про пиріжки. Це про барбекю бульгогі (яловичина й апельсин — нетипова пара), токпокі — рисові палички, тхвигим — кисло-солодку курку фрі (можна замінити на тофу)... Про стільці-унітази (звичайні сидіння — це так нудно!) і пухнасті наручники (рожеві, звісно). Про корейські прапори з газетами та японські манекінеко — статуетки котів на щастя. Урешті-решт, про портрети Кім Чен Ина в образах то Бетмена, то Пікачу, то телепузика Тінкі-Вінкі... А ще про напої (деякі з них, до речі, подають в «унітазах» і «статевих членах»).
Хочеться легкого та фруктового? Бар знається на смузі й лимонадах — свіжості персиків із м’ятою, лохини, імбиру з апельсином... Хочеться все ще фруктового, але все-таки міцного? У меню є крафтові наливки (у них — ледь не весь тропічний ліс: і манго, і маракуя, і лимон...). Душа просить чогось автентичного? У закладі подають соджу — корейський погляд на горілку... Цінителів веганського рамену, невеганського рису вок (зі свининою, куркою, креветками...), смажених бананів та інших традицій Азії без питва тут не залишать.
«Пян-Се» — як ілюстрації з безліччю деталей: що довше дивишся, то більше бачиш... Іншого такого в Києві немає!