Опис
Napulè — це вулканічна пристрасть до піци. Дров’яіна піч із глини й цегли з місцевості, де найвеличніший господар — Везувій. Тісто — максимум 3 мм бездоганності. Інгредієнти — ярмарок баклажанів по-пармськи, грано падано, орегано, базиліку, анчоусів, прошуто... Усього, що на смак — як Італія. Усього, що створює понад 30 видів ледь не головної страви світу. Страви, автентичність якої підтверджує не реклама, а Асоціація справжньої неаполітанської піци.
Парад великих і маленьких круглих коржів і живописні полотна з найрізноманітніших продуктів — це те, без чого Київ давно розучився існувати. Утім, Napulè може запропонувати значно більше. Капрезе й карпачо, качуко й лазанья, ригатоні й тальята, капучино й лимонний сквош, просеко й коньяк... Тут, у столичних кулінарних симфоніях, тануть навіть найвимогливіші з гурманів.
Показати більше