Moon Rabbits Local — це багато України, трохи менше Японії та один суцільний експеримент. Сучасну кухню тут творять, не лише відстежуючи пори року, а й використовуючи 95 % місцевих інгредієнтів і вдаючись до молекулярної кулінарії. І творять небанально, додаючи звичним стравам нові акценти, як-от глазур із томату й коріандру на кебабі або халва у варениках із вишнею.
У меню — котлета по-київськи та поке з тунцем, курячий бульйон і том’ямкунг, салат із качкою та ягодами і суші-бургери, чебуреки з кримським огірковим соусом і роли. Багатство основних смаків завжди можна ще трохи доповнити, зазирнувши до лавки Moon Rabbits Local: тут і намазка із сала, і качка в грушевій глазурі та гілках ялівця, і напівфабрикати.
Бар у ресторані об’єднує великих шанувальників кави та чаю, домашніх лимонадів та узвару, коктейлів та інших алкогольних напоїв. Звичайно, є тут і вино — на будь-яку кишеню. Адже Moon Rabbits Local невпинно змішує й гармонізує і їжу, і напої, збираючи неповторну колекцію смаків.