Antwerpen — це м’ясо-рибна столиця Києва з іменем діамантової столиці світу і пивний порт України, названий на честь одного з найбільших портів планети. За воротами цього закладу — не просто ще один ресторан, а справжній двір Старої Європи й музей антикварних скульптур і живопису. Кожний експонат — неодмінно бельгійський. Кожний смак — так само не звідки-небудь, а з кухонь Антверпена. Ватерзой і суп із цибулею й грюєром, сибас зі спаржею і качка під порто, фірмові ковбаски і, звісно, льєзька вафля з телятиною. Не страви, а віртуозний спів саксофону.
Antwerpen — щедрий господар, готовий пригощати і домашнім лимонадом з екзотичних фруктів, і кавою, і узваром, і лікером, і коньяком... Господар, який щодня спускається заради гостей у винний льох, виносячи на світло високоякісні вина. Однак серце закладу належить рідкісному бельгійському пиву. Траппістський ель, трипель, квак, квадрупель... Кожний вид — окрема історія, яку «Антверпен» береже як зіницю ока.
Зауважте: вартість обслуговування — уже в рахунку.