True Price — це абсолютна чесність. Тільки тут киян дивують, майбуть, найнижчими цінами на кулінарні витворів першого ґатунку. Неможливо? Аніскільки! Адже кожну страву — від картоплі по-креольски до устриць, від борщу до птітім із восьминогом — True Price подає за її собівартістю. Тут традиція завищувати ціни на 200–300 % — табу, що значить — жодної економії на якості... На шляху до такої насолоди — лише плата за вхід у заклад навпроти зупинки «Готель „Славутич“».
«Морське» плато з лобстером на чолі, піца з баликом або пармезаном, бургер: то зі свининою, то з гребінцем... Спочатку гостей True Price накриває лавиною страв, а відтак — хвилею напоїв. Чай із сосновими шишками, айвово-калиновий компот, обліпиховий лимонад, алкогольні та безалкогольні вина й коктейлі, віскі з трьох країн, лікери... Інколи навіть не віриться, що стільки всього можна зібрати в одному-однісінькому меню.
Зауважте: ресторан має певні специфічні правила, із якими варто ознайомитися. Наприклад, у рахунок компаній від семи осіб тут завжди додають плату за обслуговування —15 % від чеку.