Опис
«Канапка-бар» — необістро, у якому вишуканість не потребує умовностей, а сучасні страви мають аристократичний характер XX ст. Тут, у будівлі 1915 р., устриці пливуть у гранатовому соусі, а фуагра приймає ванну маринаду. Тут, у водоспаді дзеркал і картин, тартар із лосося неочікувано поєднують із крабовим морозивом, а з печінки фазана й цесарки роблять паштет. Тут, у царстві 14-метрового дивану, домашній лимонад змішує чорницю й фіалку, а негроні об’єднується з канапе з власної сироварні.
Стейк із тунця, нісуаз та яловичо-креветковий бургер, капучино, просеко й вермут… Знайомих смаків — море. Утім, у «Канапка-бар» також розквітають менш звичні поєднання. Так, цезар тут доповнюють грисині, міді — дорблю, а чай — карамболою. Однак найоригінальніші витвори шеф-кухаря варто шукати серед десертів. Де ще Київ скуштує цукерку не тільки із шоколадом, а й із копченим салом? А із кінзою? Із лісовими грибами? Гречкою?.. Де ще Київ почує легкість і благородність буття, як не в «Канпака-барі»?
Показати більше