Опис
Pioppo Nero — це наснага на виняткову самостійність. Тут варять моцарелу, капоту й інші сири, щоб перетворювати піци, салати й чизкейки на приводи для непідробного захвату. Тут в’ялять м’ясо, що стає окрасою асорті з прошуто, копою й бреазолою, і коптять лосося, що розставляє смакові акценти в цезарі. Тут сквашують молоко, щоб тушкувати рапани у вершках і доповнювати омлет крем-сиром. Тут ліплять равіоілі й спагеті, щоб їхні поєднуючи їх зі шпинатом, креветками або кроликом. Тут печуть фокачу, якій так пасує песто…
Здається, Pioppo Nero усе робить сам. Тільки, мабуть, не топче виноград, а позичає готові вина в Італії, Аргентини, Чилі… Тільки, мабуть, не плекає кавові дерева, щоб заварити флетвайт чи допіо. Тільки, мабуть, не вирощує яблука на фреш і не ферментує солод для віскі… Утім, це все дрібниці, що не заважають вважати: Pioppo Nero — золотий майстер на всі золоті... ні, діамантові руки.
Показати більше