Himalaya — унікальне місце, у якому дохідливо пояснюють, що таке кульча або наан, решмі кебаб або курка тика, мадрас карі або матан мінт... Усі ці та інші дивовижні для українця слова — назви традиційних північноіндійських страв, вартих уваги столичних експериментаторів. Щедрий калейдоскоп спецій і прянощів — от неодмінна візитна картка одного з перших у місті ресторанів такої кухні. Однак не варто квапитися з висновками: страви тут значно менш гострі, ніж у країні священних корів.
Хліб із тандура — екзотичної печі, курятина й баранина, морепродукти й рис басматі, багатство незвичних соусів… Кожна страва неочікувано розкривається з європейськими винами чи, наприклад, авторськими коктейлями. І хоча текст безсилий розкрити палітру смакових вражень, красномовним залишається факт: заклад існує з 1997 року, а це вже щось означає.