«Бути Sofie» — це бути французьким рестораном, який шанує естетику й надихається кулінарними витворами близьких і далеких сусідів. Це ходити по старовинному паркету з дуба й наповнювати приміщення консисторії XVIII ст. морем квітів. Це жити в заповіднику «Софія Київська» й ховатися від галасливого центру на терасі в таємному саду. Це поєднувати запечений брі й журавлиний конфітюр, сирого тунця й авокадо, лосося й пюре з васабі, тортеліні й кролика під трюфельним соусом...
«Бути Sofie» — місце, куди приходять заново відкритися тарамасалату й ризото, броколі з лабне й «вишневу» качину грудку. Ресторан, у якому до кожної страви готові запропонувати підхожий чай чи лимонад, херес чи віскі, авторський коктейль чи вишукане вино. Одно слово, заклад, у якому щохвилини «святкують життя» без жодного особливого приводу, запрошуючи кожного й кожну розділити радість існування.