Опис
Fujiwara Yoshi — це 1 000 м2 світу японсько-авторських смаків та понад 150 сортів вина з усього світу. Це сповнені світлом зали, зокрема п’ять закритих ширмою кімнат із татамі. Це акваріум зі смачними морськими мешканцями — лобстерами, крабами, лангустами,— виконаний за проєктом шеф-кухаря. Це робата, суші-бар, власна служба доставлення бездоганних сашимі, тонкацу, курки під соусом теріякі, східного хліба... Загалом — усе найліпше, що може запропонувати заклад, на чолі якого — людина з більш як 30-річним досвідом.
Гордістю ресторану є, зокрема, «День тунця». Для цього гастрозаходу в Київ доставляють 50–150-кілограмову рибу, яку на очах у гостів розбирає сам шеф-кухар. Одразу після такого майстерного шоу можна спробувати страви, із якими українська столиця колись ознайомилася саме завдяки Fujiwara Yoshi.
Показати більше