Citronelle — кажуть в однойменному ресторані — це французька страва, що відганяє негаразди й дарує щастя. Саме такою заклад бачить свою місію. На авторській порцеляні із зображенням київських каштанів, дружних зайців і «сонячних» квітів тут щодня подають круасани й тартіни, консоме й буябез, устриці й доверсоль... Однак особливою гордістю ресторану є вина. Він не тільки закуповує 150 французьких сортів напою, а й пропонує гостям ексклюзивну колекцію шампанського — спільний проєкт Citronelle і дому Pierre Morlet.
Заклад — джерело творчих ідей. Так, на пляшках із власним ігристим вином красуються роботи митців — учасників виставки Victoire de la Dignite, що проходила в ресторані. Крім того, тут створили проєкти Saint Bar і «Відкрита музика міста», за допомогою яких відвідувачів ознайомлюють з українськими джазовими та іншими композиціями.
Не забувають у Citronelle й про кулінарні події: команда закладу регулярно запрошує до Києва французьких шеф-кухарів, які беруть участь в урочистих вечерях або навіть проводять майстер-класи.