Tennessee Steak House — ресторан для вільних, як мустанги в преріях, київських ковбоїв. В антуражі Старої Америки, під звуки рок-н-ролу й кантрі, гостей відправляють у подорож США — країною стейків і бургерів, картоплі фрі й соусу барбекю. Причому не забуваючи прихопити в дорогу й мексиканські хіти, як-от тако й бурито, тортилья й фахіта.
Узагалі, меню ресторану — мікс усіх європейських і східних страв, які тільки могли привезти із собою сучасні кухарі-колоністи. Це і паста, і цезар, і карпачо, і юшка із сьомги, і шашлик… У той чи інший сезон до списку додають і тимчасові радощі гурманів, наприклад севіче з вугром, креветки з рисом чи качиний паштет.
Ковбоям, яким замало їжі, пропонують особливу колекцію ресторану: 12 сортів віскі та 7 видів пива, а також лаконічне кальянне меню... Що й казати, Tennessee Steak House — це світова кухня та щедра й гостинна українська душа.