Укр

Рус

Завертайло

Ресторан $$$

+38 098 310 ...

Сьогодні: 08:00-22:00

Відчинено

Понеділок:

08:00-22:00

Вівторок:

08:00-22:00

Середа:

08:00-22:00

Четвер:

08:00-22:00

П'ятниця:

08:00-22:00

Субота:

09:00-22:00

Неділя:

09:00-22:00

Показати графік

Детальніше

Варіанти обслуговування

Їжа в закладі / Їжа із собою

Способи оплати

Готівковий розрахунок / Розрахунок картками

Середній чек

550 ₴

Кухня

Авторська / Європейська / Українська / Французька

Особливості закладу

Винна карта

Опис

«Завертайло» — це головний «випікайло» столиці. Заклад-винахідник, здатний поєднати круасан та ватрушку в «крутрушку», а круасан та еклер — у «кроклер». Пекарня, що влітку збираючи ожину, черемшу й бузину, а взимку «вітамінізуючись» кумкватом, фісташкою й фенхелем. Кафе, у якому немає жодної «нудної» страви. Адже хіба «нудні» буряк у дуці й солоні лимони? Хіба пересічні «варіолі» (вареники-равіолі) і хліб із жита й фільтр-кави? Для пекарні за крок від Софійського собору такі запитання риторичні.

 

Показати більше