Ristorante 8/8 — мікро-Італія, прихована у дворах Оболоні й готова втерти носа Італії оригінальній. Заклад славиться насамперед піцою й фокачею з ферментованого тіста. Чи то класична «Маргарита», чи то експериментальний корж із абрикосами й пармезаном — їжа в ресторані вражає смаком і поживністю. Від страв із дров’яної печі — годі й відрізнити.
Не менш популярне і багатство пасти й ризото — із трюфельним пате, морепродуктами, пекорино чи, скажімо, качкою конфі, із якими смакують і фреші, і домашні лимонади, і алкогольні коктейлі... Для шанувальників кави київська Італія зібрала довгий список напоїв: від еспресо й капучино до фрапе на рослинному молоці й лате матча. Для поціновувачів виноградних ноток — вина з країни моцарели й спагеті.
Неіталійські тут — хіба що десерти, сніданки — надлегкі й ситні, солоні й солодкі,— а також власна продукція. У лавці ресторану гості знайдуть паштети, в’ялені томати, слабосолоного лосося, горіховий песто, меренги, лимончело та ще багато дрібниць, що поєднують світові рецепти з українською кулінарною майстерністю.
Невеликий заклад користується неабиякою популярністю: навіть посеред дня, у години затишшя, зал не стоїть порожній. Тому команда Ristorante 8/8 настійно радить бронювати місця або ж користуватися службою доставлення (для жителів Оболоні послуга безплатна).