Mimosa Brooklyn Pizza — це нью-йоркський стиль, італійська пристрасть й українська дотепність. Ресторан, що запам’ятовується навмисною недбайливістю в інтер’єрі (фарба на другому поверсі здерта невипадково) і непідробною ретельністю на кухні. Ретельністю, що довго ферментує тісто й відтак творить піцу не просто з ковбасками, а ще й з ндуєю й фенхелем. Подає не «Чотири сири», а «Чотири сири», пікантні від меду на чилі. Навіть утілює «Криваву Мері» у світі коржів і начинок, прикрашаючи її землею з маслин... Фантазія — суперсила Mimosa Brooklyn Pizza.
Утім, яка Італія складається лише з «Маргарити» чи, скажімо, «Пепероні»? Принаймні не бруклінська. Тут, в атмосфері табу на банальність, розквітають смаки і домашнього хліба, і шніцелів, і фетучині, і ризото, і томатного супу... Смаки скумбрії (коптили її власноруч!), креветок, цукіні, копченого йогурту, телятини, лисичок і всього того, за що в Києві так люблять Середземномор’я. Усього того, до чого в Києві хтось підбирає лимонад, матчу чи каву, а хтось — савер, вино або віскі. Можливо, навіть один з авторських коктейлів на основі просеко…
Усього, що знову й знову кличе назад у Mimosa Brooklyn Pizza.