Rioni — приозерний ресторан, що носить ім’я однієї з найбільших на Закавказзі річок, яка котить свої води від чи не найстарішого міста в усьому світі — Кутаїсі. Як і назва, кухня цього закладу — утілення давніх грузинських традицій. Тож не дивно, що насамперед Rioni відомий мистецтвом приборкування мангалу, із якого на столи гостей потрапляють і овочі, і ціла низка видів м’яса гриль, зокрема різноманітні люля-кебаби, і риба.
Усілякі хачапурі, значний перелік закусок, як-от сом у кінзмарі або баклажани з горіхами, багатство гарячих страв, наприклад аджапсандалі, чанахі, лобіо чи курча тапака… Для тих, кому подобається змішувати культури,— вкраплення окрошки й грецького салату, борщу й генеральського сала. І звичайно ж, куди без чачі й грузинського — і не тільки грузинського — вина?..
Rioni, у якому серед київської природи народжуються найліпші смаки Сакартвело, перейняв від Закавказзя не тільки кухарські вміння, а й гостинність. Тому кожного шанувальника грузинських страв тут раді вітати сонячним «Гамарджоба!» і радувати неповторним кулінарним досвідом.