Опис
                                PAPITO — це історія, що почалася з дружби. З Томаса, що готував неймовірно легку пасту (то із солодкими креветками, то із солоним беконом…). З Альберта, у чиїх руках відразу три види борошна (пшеничне, соєве й рисове) ставали не просто пінцою, а витвором мистецтва. З Андреса, що не уявляв без томатів ні лазаньї болоньєзе, ні смаженої курки... Щовихідних ці італійці збиралися разом, готували улюблені страви, розливали каву й вели сердечні розмови. Так на світ з’явився ресторан недалеко від Молодого театру — місце, де живе затишок.
 
                                                                    
                                        PAPITO за крок від Хрещатика — заклад для тих, хто знає: кожна хвилина на вагу. Уранці кияни швидко снідають тут омлетами чи круасанами (скажімо, з ніжним, ледве не вершковим лососем) і вирушають у справах, повні сил. В обід — «заряджаються» легким борщем, запашними дерунами й соковитими курячими котлетами, не гаючи жодної секунди. Наприкінці дня — тішать себе ризото, солонуватим від блакитного сиру, салатом із солодкими баклажанами та іншими стравами, які зручно замовляти із собою…
 
З PAPITO навіть квапитися приємно!
                                     
                                    Показати більше