Опис
F.U.L.L. Bar — це високотехнологічна ексклюзивність. Перший бар-лабораторія, у якому інгредієнти напоїв — ягоди, трави, фрукти — буквально розкладають на молекули — ультразвуком. Заклад, якому цікаво не повторювати за західними сусідами, а відроджувати українські смаки. Тому в коктейлях відчуваються татарник, березовий сік і сікера, а кухня потопає в оленині, обліпиховому соусі й паштеті із зайчатини. «Підвал», у якому знаються на діджей-сетах (від Anna Aloka, Anikey...) і вечірках... Бар під рестораном Barvy, як кажуть, окремий всесвіт.
Ультразвукова дифузія, роторний випарювач... Для більшості киян це звучить як тарабарщина. Однак саме завдяки складним сучасним технологіям тут, за склом, створюють нові, більш «згладжені» смаки авторських і відомих напоїв.
Коктейлі на імбирному елі чи сухому джині, безалкогольні савери й бітери (наприклад, із карпаччо або оливками)… Напої з шипшиною, чебрецем, варення із соснових шишок (як тут обійтися без вареників зі щукою, глазурованого курчати чи смаженого халумі?)... F.U.L.L. Bar з усією відповідальністю підходить до творчого процесу, щоб не менш відповідальний гість міг оцінити шарм локальних смаків.
Показати більше