Опис
«Кеди» — це поєднуваність авторських рецептів із морем напоїв. Паб, у який необов’язково приходити в кедах, але в якому однозначно варто оцінити вигадливість страв. Телячий язик — не просто з баклажановим тартаром, а ще й з адигейським… не сиром, а кремом из сыра. Стейк рибай — лише зі смаженими ерингами. Окрошка — не із чим-небудь, а з гірчичним морозивом. Яловичий тартар — із папером і піною, зробленими з бульйону том ям… І до кожного польоту кулінарної фантазії, може, вепс чи капучино, а може, більш як 150 видів пива.
Кеди» називають себе не революцією, а еволюцією світу пінного. Для цінителів хмелю й солоду тут відбирають найліпші напої, пропонуючи або вибирати сорт самостійно, або грати в «рулетку». Не має значення, як учинить гість. Головне для «Кедів» — показати Києву, що пиво, як і вино, може стати лаконічним фінальним акордом у симфонії смаків будь-якої страви.
Показати більше