Adriatic Seafood Restaurant — це подорож із Києва на Балканський півострів, у яку запрошують лише обраних. Лише тих, хто знається на лобстерах і восьминогах, розуміє вишуканість ікри й устриць, відрізняє камбалу від морського язика, цінує незвичність скорпени й ската... Або тих, хто дуже хоче всьому цьому навчитися.
Словенія, Хорватія, Чорногорія... Із кожної країни ресторан — київсько-адріатичне узбережжя — почерпнув немало кулінарних традицій. Особливо глибоко це відчувають ті, хто замовляє тут фірмове соте. Чого в ньому тільки немає: тут і каракатиці, і креветки, і морські гребінці, і мідії, і кальмари, і вже згадані восьминоги!.. Не страва, а колекція гастрономічних перлин (перли в прямому сенсі, на жаль, класти в тарілку тут поки не здогадалися).
Цінителям печеного сибаса, дорадо з картоплею по-далматинськи й інших див в Adriatic Seafood Restaurant пропонують також напої. Наприклад, кілька різновидів мінеральної води й цілу колекцію вин, насамперед білих,— ідеальні супутники будь-якого «морського» рецепту. Утім, бар, звісно, багатший, ніж могло здатися: тут улюблені смаки знаходять шанувальники і чаю, і кави, і дижестивів, і віскі... Було б дивно, якщо б Адріатика виявилася скупою на враження. Особливо коли це Адріатика в серці Києва.