«Білий Лев» — це бенкет на славу. 30 видів добірного пива — від чеського чи німецького до мексиканського. Духмяні ковбаси — хоч зі свинячої крові й сала, хоч із курки й печеної картоплі. Славетні «левові порції» м’ясних і пісних вареників (у кожній мисці — по 1 кг українського задоволення)... Усе це, разом із домашніми лікерами (на груші, хроні, ревені тощо) і яловичими стейками, чекає на гостей тут — у чотирьох залах легендарного пабу.
Сьогодні тут уболівають за улюблену футбольну команду, завтра веселяться на виступі рок-гурту, післязавтра святкують щось у бенкетній залі... Цей заклад, із його найбільшим у місті гіпсовим левом (майже 3 м!) і картиною, на якій монахи XVII ст. варять головну пристрасть гостей — пиво, завжди гудить як вулик. Навіть коли на екрані не бігають спортсмени, а на сцені не миготять музичні інструменти. Так, уранці тут «заряджаються» капучино, удень обідають печеною фореллю, увечері збираються з друзями на коктейлі чи квас...
«Білий Лев» — завжди зі Львовом.