Опис
Wunderbar — це привабливість стриманості в усьому, крім одного: вогню. Бар-підвал, схований на видноті, який пропонує власні настоянки на яблуках, хроні, журавлині тощо та розбирається в коктейлях. Серед «спокійних» напоїв, як-от дайкірі чи грог, і кількох безалкогольних варіацій мохіто вирізняються напої екстремальні. Наприклад, «Переливання крові», абсент у якому палає півхвилини, або «Каска»: її замовник (звісно, в шоломі) кілька секунд сидить під стовпом вогню... Утім, перш ніж ознайомитися з якимось міксом, варто зазирнути на кухню.
Меню Wunderbar — це не тільки закуски (курячий попкорн, смажена моцарела, кальмари фрі). Це яскравий парад стейків, ковбасок, бургерів, салатів та, безумовно, легендарний гуляш-суп. Це реберця й карпачо, паста й тартар, навіть трохи солодкого… Лаконічний список їстівних улюбленців світу, повний і морських гребінців, і окунів, і яловичини, і крутонів, і кукурудзи, і печериць, і фети... Поступово досліджувати світ напоїв на порожній шлунок точно не доведеться.
Показати більше