Virgin Izakaya Bar — Японія й Південна Азія там, де колись був завод «Арсенал». Тепер тут, серед дерев бонсай, можна скуштувати і суші, і рамен, і стейки, приготовані на традиційному грилі Країни, де сходить сонце. Утім, ресторан частково запозичив формат японських ізакая — барів, а тому в меню домінують закуски — холодні й гарячі. За допомогою невеликих порцій кухарі дають гостям змогу скласти якомога більш повне уявлення про азійську кулінарію.
У Virgin Izakaya Bar велика відкрита кухня, розподілена на блоки. Завдяки цьому відвідувачі можуть, зокрема, переконатися, що тут готують лише свіжі морепродукти. Принципова позиція закладу: заморожуванню — ні. Так само вибагливо тут ставляться і до рису: його вибирали цілий місяць серед незліченної кількості сортів — і тепер, стверджує шеф-кухар, такий рис у Києві не подає більше ніхто.
Під електронну чи живу музику гості — обов’язково в стилі смарткежуал або коктейльному вбранні — також пригощаються алкогольними напоями за рецептами закладу, а ще саке, зокрема ігристим, вином тощо.