Veranda on the River — калейдоскоп світових смаків. Меню цього ресторану — мікс найліпших страв із 12 країн, де побував шеф-кухар, а також чимало авторських експериментів і рідкісних вин. Заклад зосереджений не тільки на гастрономічному досвіді, а й на творенні власних традицій. Так, у понеділок тут усіх пригощають вином і сиром, а в середу — авторськими десертами; п’ятниця й субота — дні живої музики, а неділя — плову за фірмовим рецептом.
Ресторан відчиняє двері і для бізнес-зустрічей, і для сімейного відпочинку. На маленьких відвідувачів чекає окрема кімната з іграшками й аніматорами, а також регулярні майстер-класи: із малювання, виготовлення свічок, ліплення тощо.
Три поверхи Veranda on the River чекають у гості всіх, але наголошують: вхід у неохайному одязі, а також майках, шортах і «в’єтнамках» заборонено. Поціновувачів же спортивного стилю пускають лише у вихідні: у суботу — до 18:00, у неділю — у будь-який час.