Опис
Varvar Bar — це скандинавська волелюбність. Заклад, який очолює пивоварня, що знаходить час для експериментів. Тому в барі є і загальновідомі види пінного — мюнхенський хелес, немецький пільзнер,— і гречаний портер, малиновий стаут, ель із додаванням березового соку… Крім пінного, у меню також можна знайти еспресо й шато, сенчу й апероль, какао й негроні… Утім, напої — це добре, але який може бути варвар без цілого океану рапанів і яловичини, осетрин і гауди, анчоусів і печериць?
Це не той бар, що так захоплюється закусками, що забуває рецепти всього на світі. Тут для гостей сома вкривають горіхами й доповнюють камамбер брусничним джемом. Тут обсмажують оленяче серце й поливають лосося соусом сабайон. Тут складають бургерний пазл не тільки з курки, а й із тофу... Навіть варять буябез — зовсім не типового гостя меню в таких закладах... Varvar Bar — шукач незвичного не лише в напоях.
Показати більше