Опис
Podshoffe — це два різних характери. Перший поверх — прованська легкість. Тут виносять капучино до панакоти, змішують кіноа з едамаме й скремблом і кладуть у славнозвісний цезар не лише курку, а й анчоуси. Другий поверх — футбольна вірність. Підземний паб для тих, хто жити не може без кисло-солодких реберець, «гірчичного» лосося, «вершково-томатних» кальмарів і «базилікового» лавашу. Заклад, що вирізняється значним вибором крафтового пива й робить акцент не на великій кількості випитого, а на високій якості всіх сортів пінного.
У Podshoffe можна як поснідати сирниками, що потопають у джемі, так і пообідати телячим стейком, оточеним східними травами. Можна і освіжитися лимонним фрешем чи домашнім компотом, і спробувати авторські коктейлі й настоянки. Головне — водночас щиро вболівати за українців та українське.
Показати більше