Опис
«Товста качка» — нове слово в національній кухні. Страви — більш легкі й сучасні; м’ясо — не просто томлене, а томлене в соляній печі; енотека — викладена у формі мапи України. Подання — продумане до дрібниць: до борщу — чорна смородина, до карпатської юшки — слойка з насінням льону, до галушок із рачками — червона ікра... Ну і, звісно, качка: із баношем і бринзою, у глазурі з медового квасу, у котлеті по-київськи чи ковбасках, навіть у формі паштету з мармеладом, зробленим з обліпихи...
Від кров’яної ковбаси до вареників із капустою, від салату з чорноморськими рапанами до котлет зі щуки — усі смаки тут — діти традицій і сучасності. Кожний із них несе ностальгічні ноти. Кожний розкривається повністю з гостро-ягідним соусом чи квасною глазур’ю, трав’яним чаєм і домашнім узваром, крафтовими настоянками й ромом. Кожний доводить: українській кухні є чим зацікавлювати й дивувати.
Показати більше