Positano — збереження давніх неаполітанських традицій і водночас київський політ фантазії. Серце закладу — це, звісно ж, піца (з мінімумом дріжджів). Для гостей готують і звичну «Маргариту», або «Маринару», або «Чотири сири», і авторську — з мідіями, часником і чилі; з прошуто й ковбасками; із чорисо й паміджано з моцарелою тощо. Утім, кухня Неаполя — це не тільки піца: у Positano кожний може влаштувати повноцінний сніданок, обід чи вечерю в дусі справжнього італійця.
Ресторан у ТРЦ Silver Breeze пропонує гурманам і суп із горгонзолою й беконом, і юшку, повну морепродуктів, і сфриту — свинину із салом та солодким і гострим перцем, і дорадо під соусом із білого вина, і спагеті з олією й часником... Окрема любов Positano — зелень та овочі, тому в будь-якій страві вистачає смаків баклажана, томата, руколи, броколі, спаржі тощо. До всього цього розмаїіття бар завжди радий додати щонайменше вина — італійського чи українського.
Частину інгредієнів, як-от шинку, заклад отримує із самої Італії. Водночас чимало продуктів тут збирають з усіх куточків України. Скажімо, тут можна окремо замовити мацик, каврук або цицики — м’ясні вироби родом із Закарпаття, козячий сир будз із того самого регіону тощо. Так національні традиції двох країн утворюють неповторне поєднання, ім’я якому — Positano.